Home

Op woensdag 17 april werd voor de negende keer op rij het bijzondere charity event With a Touch of White georganiseerd in de Kromhouthal Amsterdam. Een avond met ontroerende momenten en een keur aan artiesten. Dit keer ging de opbrengst naar World Child Cancer een initiatief van het Prinses Máxima Centrum.

Wij hebben dit jaar 325.000 euro opgehaald! Hiermee hebben we ons record verbroken. Dit hebben wij alleen kunnen bereiken vanwege iedereens hulp: 

Dank aan de tafelkopers en alle gasten die deze avond tot een succes hebben gemaakt en hebben bijgedragen aan een prachtige opbrengst.

Dank aan alle sponsoren die het event mogelijk hebben gemaakt.
Speciale dank aan de crew van de Kromhouthal, SMILE Licht en geluid, AV de Jong, Héman Verhuurservice, Van Dam Catering, Wijnkoperij de Gouden Ton en alle technici. Zonder hun bijdrage was deze avond niet mogelijk geweest.

Dank aan de ruim 80 vrijwilligers met hun tomeloze energie die zich allen hebben ingezet voor “een wereld zonder kinderkanker”.

Kanker is nog steeds de meest dodelijke ziekte bij kinderen in Nederland. Om dat te veranderen, is research noodzakelijk. Nederland is te klein om alles zelf te kunnen onderzoeken. Elk jaar krijgen wereldwijd meer dan 300.000 kinderen kanker. Internationale samenwerking maakt het noodzakelijke onderzoek mogelijk. Deze avond stond in het kader van research met een internationale impact. Onze missie: naar een wereld zonder kinderkanker.

 

World Child Cancer

De missie van Stichting World Child Cancer NL is het genezen van alle kinderen met kanker wereldwijd, met een optimale kwaliteit-van-leven. Belangrijke partners zijn Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en Amsterdam UMC. Naast concrete samenwerking tussen het Máxima in Nederland en ziekenhuizen in armere landen, is toonaangevend onderzoek met een internationale impact essentieel om die kansen op genezing te verhogen. Maar Nederland zelf is te klein om al dat noodzakelijke onderzoek te doen: In Nederland zijn er jaarlijks 600 nieuwe gevallen van kinderkanker, wereldwijd meer dan 300 duizend. Samenwerking met ziekenhuizen in armere landen geeft de noodzakelijke mogelijkheden voor nóg meer onderzoek. Daarvan profiteren kinderen met kanker in armere landen, maar óók de kinderen in Nederland.

Laten we samen werken aan een ‘Wereld zonder Kinderkanker’!

 

 

 

With A Touch Of White

Een initiatief van RC Amsterdam-Spinoza gestart in 2008. In dit jaar werd het eerste event gehouden voor onderzoek naar Kinderkanker. Nog vele gala’s volgden met o.a. optredens van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Anouk, René Froger en met de inzet van vele vrijwilligers. In de afgelopen jaren is er meer dan  1 miljoen euro opgehaald voor onderzoek naar Kinderkanker. With a Touch of White blijft zich ook dit jaar inzetten voor een wereld zonder kinderkanker.

Veiling en loterij

Na de Christie’s Fine Arts opleiding in London deed Paulina Cramer ervaring op bij verschillende galeries en kunsthandels en veilinghuizen. Naast haar veilingactiviteiten bij Christie’s heeft Paulina vele malen veilingen ten behoeve van liefdadigheidsinstellingen geleid. Ook dit jaar is Paulina “onze” veilingmeester en zal met haar kenmerkende stijl de veiling in goede banen leiden.

Locatie informatie

Het With A Touch Of White event vindt plaats in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord.

De Kromhouthal dankt zijn naam aan de rijke historie van de hal en het omliggende gebied. Vroeger was dit de thuisbasis van de Kromhout, producent van grote scheepsmotoren. Jarenlang was het terrein het decor van noeste arbeid. Die rijke historie wordt niet alleen in de naam gekoesterd, maar is ook nog steeds overal zichtbaar en voelbaar en geeft elk event extra glans.

Adres
De Kromhouthal – Evenementen Aan De Overkant B.V.
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam

 Telefoonnummer: 020 – 63 65 250